Microdermabrasie Den Haag

Microdermabrasie is een behandeling die al na één keer effect heeft. De reinigende intensieve peeling werkt in de opperhuid, de bovenste huidlaag. Het apparaat werkt met micro-kristallen en verwijdert dode huidcellen. Dit zorgt ervoor dat je huid beter in staat is om werkstoffen op te nemen uit verzorgende producten. Deze hebben dus meer effect in de huid. Ook zorgt een microdermabrasie behandeling voor een betere doorbloeding van de huid en stimuleert het de aanmaak van nieuwe cellen.

Egale en gladde huid

Een microdermabrasie behandeling is ideaal als je op zoek bent naar een natuurlijke manier om af te komen van een onzuivere huid, fijne rimpels en huidveroudering, oppervlakkige pigmentvlekken, zonneschade, grove poriën of schade door het roken. Je futloze huid krijgt direct een oppepper door de verbeterde doorbloeding. Ook worden de poriën minder grof en is deze behandeling uitermate geschikt voor het vervagen van fijne rimpeltjes en pigmentvlekjes. Direct na de eerste behandeling voelt de huid stukken gladder aan en ziet je huid er egaal en mooi uit. De behandeling is niet pijnlijk.

Anti aging behandeling

Microdermabrasie is, samen met een bindweefselmassage in Den Haag, een populaire anti aging behandeling. Na de diepe peeling is je huid goed in staat om werkstoffen op te nemen. Voor een optimaal effect gebruik je dan ook hoogwaardige producten met hoge percentages werkstoffen na de behandeling. Producten met fruitzuren zijn ook aan te raden om het resultaat lang vast te houden en te versterken. Tijdens je intakegesprek en behandeling bij Schoonheidsinstituut Jan van Eijk krijg je een deskundig advies. Door de microdermabrasie behandeling is je huid tijdelijk gevoeliger voor UV-straling en is het belangrijk om een dagcrème met UV-bescherming te gebruiken.

Microdermabrasie verbetert de huid

De huid heeft een natuurlijke peeling waarbij de gezonde en jonge huid zich iedere 30 dagen vernieuwt. Naarmate je ouder wordt vermindert dit natuurlijke proces. Ook kunnen bepaalde huidaandoeningen en slechte eetgewoontes hier een rol bij spelen. Doordat de huid zich minder snel vernieuwd stapelen de dode huidcellen zich op. Dit zorgt ervoor dat de huid er futloos en dof uitziet. Met een microdermabrasie behandeling verwijder je de bovenste huidlaag met de dode huidcellen. Dit zorgt ervoor dat de huidstructuur verbetert, waardoor de microdermabrasie behandeling ook een ideale basis vormt voor verdere anti ageing behandelingen zoals een vochtbehandeling of activerende collageenbehandeling.

Contact

Ik verwelkom u graag in mijn schoonheidssalon.

Molenstraat 33a
2513 BJ Den Haag
T 070-4278075
E info@janvaneijk.nl

Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Donderdag 12 uur tot 17 uur
Vrijdag 12 uur tot 17 uur
Zaterdag 12 uur tot 17 uur

Alle andere dagen op afspraak.
Dit is dagelijks mogelijk van 9 uur tot 21 uur

Bel mij terug