Bindweefselmassage Den Haag

Van een bindweefselmassage knapt je huid gigantisch op doordat de doorbloeding verbetert. Ook stimuleert een bindweefselmassage de aanmaak van collageen waardoor de huid op een natuurlijke wijze gelift wordt. Bij Schoonheidsinstituut Jan van Eijk kun je terecht voor een ontspannen momentje voor jezelf. In de salon kun je kiezen uit verschillende massages en schoonheidsbehandelingen, je laten ontharen of je make-up laten doen. Van een anti aging behandeling tot microdermabrasie in Den Haag. Maak een afspraak en gun jezelf een heerlijke behandeling.

Voordelen van een bindweefselmassage

Een bindweefselmassage kun je eigenlijk vergelijken met fitness. Je verbetert de conditie van de huid met een bindweefselmassage. De massage is geschikt voor alle lichaamsdelen en focust niet zozeer op ontspanning maar versteviging en huidverjonging. Door stevige massagetechnieken te gebruiken wordt er gewerkt op het onderliggende bindweefsel. Hierdoor kunnen verklevingen loskomen waardoor je doorbloeding verbetert. Bindweefsel bevindt zich tussen de huid en de spieren en geeft stevigheid en bescherming aan organen, zenuwen en bloedvaten.

Stevige en stralende huid

Om elastisch en jong te blijven heeft je huid voedingsstoffen nodig. Deze worden uit het bloed gehaald. Een optimale doorbloeding zorgt er dus voor dat er voldoende voedingsstoffen onttrokken kunnen worden door de huid. Krijg jij bijvoorbeeld snel een rood hoofd? Dan krijgt je huid vaak genoeg zuurstof. Indien dit niet het geval is kan je huid de broodnodige energie missen. Vaak komt dit door blokkades. Ook zorgt dit ervoor dat afvalstoffen kunnen minder goed afgevoerd worden. Wanneer de afvalstoffen in het bloed blijven zitten kan dit ervoor zorgen dat je sneller last krijgt van rimpels. De oorzaak is doorgaans dat de huid te dicht op de spieren zit. Een bindweefselmassage kan dit verhelpen.

Hoe snel zie je resultaat?

Hoe snel je resultaat ziet van een bindweefselmassage is onder andere afhankelijk van de conditie van jouw huid. De meeste mensen zien al na slechts één behandeling het resultaat van een bindweefselmassage. Je huid ziet er direct steviger uit en straalt. Om een optimaal resultaat te behalen en te behouden valt het aan te raden om meerdere behandelingen in kuurverband te ondergaan. Door regelmatig het bindweefsel te laten masseren zorg jij ervoor dat je weer helemaal goed in je lichaam komt te zitten. Hardnekkige verstoppingen verdwijnen waardoor het bloed weer kan stromen en alle afvalstoffen afgevoerd worden. Het aantal behandelingen kunnen we samen vaststellen in een behandelplan. Er wordt altijd gekeken naar wat passend is voor jouw huid.

Contact

Ik verwelkom u graag in mijn schoonheidssalon.

Molenstraat 33a
2513 BJ Den Haag
T 070-4278075
E info@janvaneijk.nl

Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Donderdag 12 uur tot 17 uur
Vrijdag 12 uur tot 17 uur
Zaterdag 12 uur tot 17 uur

Alle andere dagen op afspraak.
Dit is dagelijks mogelijk van 9 uur tot 21 uur

Bel mij terug