Anti aging behandeling

Wil jij er jaren jonger uitzien? Dan is een anti aging behandeling een uitstekende keuze. Er zijn verschillende behandelingen mogelijk die ervoor zorgen dat jij er weer jonger uit gaat zien. Wanneer je ouder wordt verliest de huid de natuurlijke veerkracht en elasticiteit, waardoor er rimpels ontstaan. Dit heeft onder andere te maken met de doorbloeding van de huid en de aanmaak van collageen. Vrouwen in de overgang maken zelfs helemaal geen collageen meer aan, waardoor de huid dunner wordt en de elastine afneemt. Dit heeft rimpels en plooien als resultaat. Een anti aging behandeling bij Schoonheidsinstituut Jan van Eijk biedt een goede oplossing.

Jongere huid zonder chirurgische ingreep

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om naar de plastisch chirurg te gaan voor bijvoorbeeld een botox behandeling, ooglift-correctie of facelift. Bij dergelijke ingrepen wordt de huid zelf echter niet verzorgd of in een betere conditie gebracht. De rimpels mogen wel weg zijn, maar de huid blijft vaal en mist de jeugdige uitstraling. Om je huid echt weer te laten stralen en op een natuurlijke manier te verzorgen kies je voor een anti aging behandeling bij Schoonheidsinstituut Jan van Eijk. Wij kijken met een kritische blik naar jouw huid en komen met de juiste oplossing om jouw huid weer te laten stralen. Zo is onze schoonheidssalon hét adres voor een bindweefselmassage in Den Haag en microdermabrasie in Den Haag.

Bindweefselmassage voor jongere huid

Een bindweefselmassage is een intensieve massage die werkt op het bindweefsel, dat zich tussen de huid en de spieren bevindt. Door het bindweefsel los te masseren kan het bloed weer goed gaan stromen. Hierdoor krijgt de huid alle benodigde voedingsstoffen en worden afvalstoffen afgevoerd. Een bindweefselmassage zorgt er niet alleen voor dat jouw huid er fris uitziet, maar zorgt ook voor versteviging. Deze massage is dan ook niet alleen geschikt voor het gezicht, maar bijvoorbeeld ook de bovenbenen en buik.

Microdermabrasie behandeling

Microdermabrasie is een intensieve peeling waardoor je al na één behandeling effect ziet. Wij gebruiken een apparaat dat micro-kristallen tegen de huid spuit om de dode huidcellen te verwijderen. Deze kristallen geven geen beschadigingen in de huid en maken het mogelijk om nauwkeurig en gecontroleerd een peeling uit te voeren. Je kunt kiezen voor een enkele behandeling als je huid een oppepper nodig heeft, of voor een kuur. Des te meer behandelingen je ondergaat, des te beter en blijvender het resultaat zal zijn.

Contact

Ik verwelkom u graag in mijn schoonheidssalon.

Molenstraat 33a
2513 BJ Den Haag
T 070-4278075
E info@janvaneijk.nl

Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Donderdag 12 uur tot 17 uur
Vrijdag 12 uur tot 17 uur
Zaterdag 12 uur tot 17 uur

Alle andere dagen op afspraak.
Dit is dagelijks mogelijk van 9 uur tot 21 uur

Bel mij terug